Plantmedicijn ceremonies

De ceremonies bij House of Louise²

Ben jij klaar om een deepdive in je bewustzijn te maken omdat je verlangt naar een shift in je leven Wil jij uitbreken uit denk- en gedragspatronen die je in de weg zitten en wil je graag een leven vanuit een gevoel van vrijheid, innerlijke rust en levensgeluk? Janina en Dewi + team begeleiden jouw innerlijke processen met veel zorg en liefde.

Retreat

Retreat

Tijdens een retreat ga je 2 dagen met jezelf de diepte in en geven we ruimte aan coaching en integratie. We gaan de diepte in met elkaar en we vieren de processen waar je doorheen bent gegaan. Daarnaast ben je er echt even twee dagen tussenuit

Dagceremonie

Dagceremonie

Een dagceremonie vindt overdag plaats. Het fijne van een dagceremonie is dat je na je innerlijke reis welke zo’ n 6/7 uur duurt, lekker in je eigen bed kunt slapen. Het is aan te raden je op te laten halen.

psilohuasca ceremonie, hoe werkt dat?
Dive In

Dive In

Samen met een groep vrienden een innerlijke plantmedicijnreis maken? We kijken graag met je naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Buitenland

Buitenland

Wij vieren het twee-jarig bestaan van House of Louise in Mandali! Mandali is een prachtig retraite centrum, gelegen hoog op de rotsen aan de rand van het Lago d’Orta, in Noord Italië, op slechts een uur rijden van Milaan.​

Een ideale plek voor luxe, ontspanning gecombineerd met diep innerlijk werk en verbinding.

The spiritual journey is the unlearning of fear and the acceptance of love.

Antwoorden op

Veelgestelde vragen

Nee, plantmedicijnen zijn niet voor iedereen geschikt. Zo zijn er contra-indicaties bij bepaalde medische en psychische aandoeningen. Daarnaast kunnen ook voorgeschreven medicatie een contra-indicatie hebben met plantmedicijnen. Pas na een uitgebreide screening (die je voor je eigen veiligheid naar waarheid dient in te vullen) en onze goedkeuring is je deelname aan een plantmedicijn ceremonie definitief. 

Trainers psilohuasca ceremonie House of Louise

Ben jij klaar voor het maken van een deepdive in je bewustzijn?

Janina en Dewi en het team van House of Louise begeleiden jouw innerlijke processen met veel zorg en liefde. We kijken er naar uit kennis met je te maken.

Testimonials

Velen gingen je voor en maakten een innerlijke reis met plantmedicijn. We delen heel graag een aantal inspirerende ervaringen met je.

  Emmy

  Heel bijzonder hoe Janina, Dewi en Esther precies weten wat je nodig hebt en er voor je zijn. De reis heeft uuuren geduurd en toch leek er geen tijd te bestaan. De inzichten, (confronterende) spiegels en ervaringen tijdens de reis hebben me gesterkt. Daar waar het zwaar was werd het licht. Ik voelde me ontzettend gedragen. Dat ik veilig en vertrouwd achterover kon leunen.

   Dunja

   Ik ben geraakt tot in elke cel van mijn lichaam. Wat een prachtige reis heb ik mogen maken in mijn retreat weekend. Gestimuleerd wordt in je zelfhelend vermogen. Het is 1,5 maand geleden dat ik mijn plant medicijn reis gemaakt heb en ik ervaar elke dag nog de verandering die ik daardoor heb gemaakt. Dit was voor mij de eerste keer en zeker niet de laatste keer.

    Caroline

    Wat een mooie energie hebben deze de Louises! Ik heb genoten van jullie toewijding, liefdevolle aandacht en healings. Ik hoef alleen de muziek opnieuw te horen en ik ben er weer. Ik wil jullie vanuit mijn hart bedanken. Ik ben gezien, gehoord en geheeld!

     Lucia

     Ik ging de reis vol vertrouwen tegemoet, alles voelde goed vanaf het begin tot eind en daarom durfde ik mij helemaal over te geven. Ik heb mooie inzichten mogen ontvangen en de reis heeft me vertrouwen en bevestiging gegeven. Ik heb de ceremonie zo fijn ervaren; alles klopte en was op elkaar afgestemd, de energie die jullie uitstralen, de muziek en de veiligheid die daarmee wordt gecreëerd.

     Hoe gaat een psilohuasca ceremonie in zijn werk?

     Ben jij klaar voor het maken van een deepdive in je bewustzijn?

     Janina en Dewi en het team van House of Louise begeleiden jouw innerlijke processen met veel zorg en liefde. We kijken er naar uit kennis met je te maken.