Jaarprogramma

7 chakra's, 7 reizen & 7 lesdagen

Durf jij een Deep Dive te maken? Dan is ons unieke jaarprogramma ècht iets voor jou. In dit jaarprogramma, dat gebaseerd is op zelfonderzoek, patronen en blokkades leren herkennen en deze helen.  De afgelopen jaren hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan rondom de psychologie van de Chakra’s, energiepunten in ons lichaam die meer dan 4000 jaar geleden in India werden ontdekt. 

7 Chakra's

7 Chakra's

Tijdens het jaarprogramma werken we met de psychologie van de chakra's, die we die we na meer dan 11 jaar persoonlijk onderzoek grondig hebben onderzocht in zowel Peru en Nederland, met en zonder bewustzijnsverruimende middelen.

7 Reizen

7 Reizen

Bij de Chakra's horen zeven niveau's en zeven regenboogkleuren. Tijdens het psilohuasca jaarprogramma maken we, met behulp van plantmedicijn, een reis door de regenboogbrug.

7 Lesdagen

7 Lesdagen

Het jaarprogramma bestaat uit zeven lesdagen, waarin je je eigen levensverhaal doorloopt en je bewust wordt van welke Chakra's uit balans zijn.

Duur

Duur

Elke 4 tot 6 weken 1 chakra/energiecentra: theorie, praktijk (met of zonder microdose) en medicijnreis per chakra, feedback- en integratieopdrachten, zoommeeting voor Q&A, online programma met theorie, audio, video, oefeningen, praktijkopdrachten, voorbereiding etc.

Ben jij klaar voor een Deep Dive met House of Louise²?

Na meer dan 11 jaar persoonlijk onderzoek komen we met dit unieke jaarprogramma naar buiten. Chakra’s zijn energiepunten in ons lichaam en werden meer dan vierduizend jaar geleden in India ontdekt.

De afgelopen jaren hebben wij de psychologie van de chakra’s grondig onderzocht. Zowel met als zonder bewustzijnsverruimende middelen. Zowel in Nederland als in Peru. Keer op keer komen we uit, dat dit energiesysteem klopt. Wanneer je met plant medicijn werkt, is kennis van dit systeem wat ons betreft noodzakelijk. Zowel om zelf dieper in jezelf af te kunnen reizen en jezelf met behulp van het medicijn te helen als op een dieper niveau met deelnemers te werken.

Alles in dit jaarprogramma zal gebaseerd zijn op zelfonderzoek, herkennen en inzicht krijgen op je blokkades en patronen zodat je deze kunt helen. Het bewustwordingsproces gaat vaak met uitdagingen en moeilijkheden gepaard. Dus wie zal zeggen of je beter of slechter af zult zijn? Maar voor degene die ontevreden zijn over het script van hun leven en naar iets groters verlangen, zal dit jaarprogramma die mogelijkheid bieden om je te bevrijden van geprogrammeerde patronen. Het brengt je naar een hogere trilling, wat betekent dat jouw leven en hoe dat er nu uitziet zal veranderen.

Als je deze deep dive durft te maken, dan is dit unieke jaarprogramma iets voor jou!

 

Chakra's

Antwoorden op

Veelgestelde vragen

Het woord chakra betekent letterlijk schijf. Op een schijf wordt informatie geprogrammeerd. Ieder Chakra is verbonden met een plek in het lichaam, een element, een kleur, bepaalde levensgebieden en bepaalde levensfasen waarin elk Chakra ontwikkeld wordt. Tijdens onze kindertijd is deze ontwikkeling vrij onbewust, maar als we ouder worden krijgen we de kans om dit systeem opnieuw we ontwikkelen en onderzoeken, en oude patronen en programma’s te herschrijven. Een soort reset. Tijdens het jaarprogramma ga jij aan de slag met het onderzoeken van je eigen Chakrasysteem en maak je per Chakra een inventarisatie. Je gaat diep en brengt gevoelens als angst, schuld, schaamte, verdriet, leugens, illusies en gehechtheid in kaart.

Het jaarprogramma bestaat natuurlijk niet alleen maar uit het onderzoeken van je Chakra’s, dit wordt gecombineerd met andere technieken en methodes. Denk hierbij aan schaduwwerk, trauma healing, de universele wetten van energie, communicatie, zelfreflectie en systemisch werk.

1 studiejaar bestaat uit 9 maanden les + vakantie- en integratietijd.​

Elke 4 tot 6 weken behandelen we 1 chakra/energiecentra: theorie, praktijk (met of zonder microdose) en medicijnreis per chakra

 • Integratie opdrachten
 • Feedback gesprekken
 • Oefeningen en praktijkopdrachten en
  voorbereidingsopdrachten

We werken met mythologie, archetypen en het innerlijke kind. We maken gebruik van dans, zang, schrijf- en ademhalingsoefeningen tijdens een rapé ceremonie.

16/17/ 18 september 2022
30/1/ 2 sept-okt 2022
11/12/13 november 2022
9/10/ 11 december 2022
20/21/ 22 januari 2023
17/18/19 februari 2023
17/18/19 maart 2023
14/15/16 april 2023

Trainers psilohuasca ceremonie House of Louise

Overzicht

jaarprogramma house of louise

Voorwaarden voor deelname

 1. Bekendheid met entheogenen. Je moet hebben deelgenomen aan plantmedicijn ceremonies psilohuasca en/of ayahuasca.
 2. Indien we je (nog) niet kennen en/of als je geen ervaring met psilohuasca en/of ayahuasca hebt, is één of meerdere retreat weekend(s) voorafgaand aan deelname verplicht.
 3. Je gaat voor de duur van een studiejaar een verbinding aan met House of Louise2. Het is noodzakelijk om aan alle live dagen van het jaarprogramma deel te nemen. Toewijding aan werken met plantmedicijn, spiritualiteit, proces- en energiewerk en derhalve aan het jaarprogramma is essentieel.
 4. Deelname betekent een financiële verplichting voor het hele jaarprogramma. De investering in jouw persoonlijke ontwikkeling voor dit programma bedraagt € 5555,–
  (excl btw). Dit is inclusief verzorging en verblijf (in NL).
 5. De bedragen worden vooraf voldaan. Gespreide betaling is mogelijk in overleg.
 6. Ben je door (bijzondere) omstandigheden niet in staat om alle live dagen bij te wonen, dan zullen we dit in afstemming met elkaar proberen op te lossen.
 7. Geen (ander entheogeen en ander plant)medicijn gebruik in de maanden voorafgaand en tijdens de trainingsperiode die conflicterend werken met Psilocybine en Caapi. Mocht je (plant) medicijnen gebruiken, of recent hebben gebruikt, dient dit aan ons te worden gemeld.
 8. Het vergt zorgvuldigheid, compassie en commitment om Plantmedicijn privé sessies en groepsceremonies te geven. Het is een verantwoordelijke bezigheid. Het is daarom belangrijk om jezelf te blijven scholen, ook na het jaarprogramma.
 9. Om als Plantmedicijn Ceremonie Begeleider te werken is het volgen van dit programma een belangrijke opstap om een toegewijde begeleider te worden.