Over House of Louise²

To heal from the inside out is the key,
and we can teach you how

Dit is House of Louise²

House of Louise² staat garant voor een veilige bedding zodat je rustig en in vertrouwen je innerlijke processen aan kunt gaan. Onze ceremoniële setting is een combinatie van inheemse tradities uit de amazone met sjamanistische gebruiken, westerse therapeutische handelingen en energetisch healingwerk.

Janina en Dewi hebben veel ervaring met het werken met verschillende plantmedicijnen en het begeleiden van ayahuasca, psilohuasca, psilocybine en rapé ceremonies. Janina is naast holistisch therapeut tevens bij de Shipibo’s Meastro’s in Peru in de leer geweest. Dewi is therapeut systemisch werk en heeft onlangs de cursus trauma informed plantmedicine gevolgd.

Wij blijven ons verdiepen in het werken met plantmedicijnen en het helen van trauma’s. We vinden het belangrijk om ons te blijven bijscholen zodat we mee kunnen bouwen aan een nieuwe wereld waar therapeutisch en respectvol gebruik van plantmedicijnen een natuurlijk onderdeel zijn van onze samenleving.

Janina Louise

Dewi Louise

Hier staan we voor

Veilig

Met jaren veldwerk ervaring op therapeutisch, sjamanistisch en energetisch vlak, ben je bij House of Louise² in goede handen om een veilige je innerlijke reis aan te gaan.

Respectvol

Om je zo goed mogelijk te begeleiden tijdens jouw psilohuasca reis en het veilig te houden, gaan we respectvol om met elkaar, elkaars processen en met het plantmedicijn.

Heilig

We werken met sacred plantmedicines die al eeuwen worden gebruikt voor innerlijke helingsprocessen en contact met het bovennatuurlijke. Dit maakt dat jouw innerlijk proces ook een heilig proces is.

Ervaren

Janina (Holistisch Therapeut) en Dewi (Psychotherapeut Systeemopstellingen) hebben veel ervaring met de begeleiding van ayahuasca, psilohuasca, psilocybine en rapé ceremonies.

House of Louise Psilohuasca retreat boeken

Blijf op de hoogte

schrijf je in voor de nieuwsbrief